Мексикански законодатели разгледаха свидетелствата за предполагаеми останки на нечовешки същества в извънредно

...
Мексикански законодатели разгледаха свидетелствата за предполагаеми останки на нечовешки същества в извънредно
Коментари Харесай

Мексиканският Конгрес провежда изслушване за НЛО

Мексикански законодатели разгледаха свидетелствата за предполагаеми остатъци на безчовечен същества в изключително чуване, отбелязващо първото събитие в Конгреса на латиноамериканската страна за НЛО, предава " Ройтерс ".

По време на чуването във вторник за FANI, испанското редуциране за това, което нормално в този момент се назовава Неидентифициран летящ обект(НЛО). На политиците бяха показани два артефакта , за които мексиканският публицист и дълготраен запалянко на НЛО Хайме Маусан твърди, че са трупове на извънземни.

Екземплярите не са свързани с никакъв живот на Земята, сподели Маусан.

Двете дребни " тела ", изложени в калъфи, имат по три пръста на всяка ръка и продълговати глави. Маусан сподели, че те са били открити в Перу покрай античните линии на Наска през 2017 година Той сподели, че са били на към 1000 години, оценени посредством развой на въглеродно датиране от Националния самостоятелен университет на Мексико (UNAM).

Подобни находки в предишното са се оказали остатъци от мумифицирани деца.

Мосан сподели, че за първи път се показват сходни доказателства.

" Мисля, че има ясна проява, че имаме работа с безчовечен екземпляри, които не са свързани с никой различен тип в нашия свят и че всички благоприятни условия са отворени за всяка научна институция... да го изследва ", сподели Маусан.

" Не сме сами ", добави той.

Хосе де Хесус Залсе Бенитес, шеф на Научния институт по опазване на здравето на мексиканския флот, сподели, че на останките са осъществени рентгенови фотоси, 3-D реорганизация и ДНК разбор.

" Мога да потвърдя, че тези тела нямат връзка с човешките същества " , сподели той.

UNAM разгласява в четвъртък изказване, оповестено за първи път през 2017 година, в което се споделя, че работата на нейната Национална лаборатория по масспектрометрия с ускорители (LEMA) е предопределена единствено за установяване на възрастта на пробите.

" В никакъв случай не вършим заключения за произхода на посочените проби " , се споделя в изказването.

Законодателите чуха и някогашния водач от Военноморски сили на Съединени американски щати Райън Грейвс, който е взел участие в чувания в Конгреса на Съединени американски щати за персоналния си опит с НЛО и стигмата към докладването на сходни наблюдения.

Конгресменът Серхио Гутиерес от ръководещата партия Морена на президента Андрес Мануел Лопес Обрадор сподели, че се надява чуването да бъде първото от други сходни събития в Мексико.

" Оставаме с размишления и опасения ", сподели Гутиерес.

През последните години държавното управление на Съединени американски щати направи противоположен обзор на обществената информация за НЛО след десетилетия на прекъсване и отклонение. Пентагонът интензивно проверява докладвани наблюдения през последните години от военни летци, до момента в който самостоятелна група на НАСА, учеща НЛО, е първата по рода си от галактическата организация.

НАСА ще разиска резултатите от изследването в четвъртък.

Мосан се сблъска с бърза реакция и рецензия от скептици в сряда, които сложиха под въпрос достоверността на неговата презентация.

" Това в действителност може да навреди на напъните да се одобри съществено казусът " , сподели консуматор на платформата за обществени медии X, известна преди като Twitter. " Защо не изчакаха да бъде подготвена научна публикация, преди да я разгласяват? "

Маусан работи като публицист повече от 50 години. Wидеорепортажът от 2017 г в който той взе участие, демонстрира хипотетични безчовечен остатъци, по-късно разобличени като мумифициран мъртвец на дете , беше оповестен от Gaia.com.

Уебсайтът таксува 99 $ на година за видеоклипове на паранормални и свръхестествени тематики, в това число отвличания от извънземни, написа Forbes.

Уебсайтът принадлежи на различна видео платформа Gaia Inc. - обществено търгувана компания с пазарна капитализация от 52 милиона $. Т елата във видео отчета от Гая са доста по-големи от тези , показани на мексиканския Конгрес във вторник, макар че всички тела споделят някои прилики, в това число ръце с три пръста и удължени глави.

През 2010 година Маусан води лично телевизионно шоу, а до 2019 година е обект на филм, озаглавен " Досиетата с НЛО на Маусан " ", едночасов документален филм, който отразява преследването му на " най-противоречивите НЛО събития " в мексиканската история. Маусан също има канал в YouTube, Maussan TV, с близо 1 милион клиенти.

През юли някогашният чиновник на разузнаването Дейвид Груш и Грейвс свидетелстваха пред Конгреса в чуване за НЛО.

Груш съобщи под клетва, че е безусловно " сигурен ", че федералното държавно управление има неидентифицирани летящи обекти. Бившият чиновник на разузнаването също по този начин твърди, че е интервюирал хора, които са разследвали места на злополуката на НЛО и са възстановили " безчовечен биологични артикули ".
 НЛО ме гони, мамо, НЛО ме стига
НЛО ме гони, мамо, НЛО ме стига

Прави ли ви усещане по какъв начин все по-настойчиво стартират да се промъкват вести за НЛО, клипчета за НЛО, свидетелства? Тях постоянно ги е имало, само че са били маргинални и на уфолозите се е гледало с добродушна насмешка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР